Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър 7/8 твПървата хубава новина от изборите

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър 7/8 твПървата хубава новина от изборите
Коментари Харесай

Дамянова: Народът зачерта псевдо патриотичните формации, които през цялото време кешираха страшно

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър 7/8 тв

Първата хубава вест от изборите беше, че Борисов беше изплашен. Втората доста хубава вест, най-хубавата вест е това, че народа зачерта тези псевдо патриотични обединения, които са се накили с ножове, които пееха патриотарски песни и които от самото начало кешираха ужасно. 

Това разяснява в ефира на 7/8 тв пиар специалистът Диана Дамянова. 

Хубавото беше, че до момента в който Борисов си направи акцията с държавни пари, Вътрешна македонска революционна организация извади малко пари от чекмеджето и в този момент и в този момент е малко по-бедна, в сравнение с беще преди. Изчистването на политическата сцена от лица като Валери Релсата, като оня Марешки, който беше продаден в българските малките екрани като в продължение на един месец по нечуват метод, платени с нашите пари, тъй като той не си е плащал самичък, това е едно голямо положително, което български народ направи на политиката. Оттук-нататък той би трябвало да се оправя с действителни политически субекти, разяснява тя.

Днес се намираме в обстановка, в която българина е потиснат, българския селяндур е потиснат, българската уинтелигенция е унизена. Ние сме сложени в обстановка, в която не можем да защитим правата си. В България правата не ти ги дават, ти би трябвало да ги отвоюваш на всяка крачка. Това е, тъй като една многомилионна администрация седи и попълня някакви формуляри, тя е аналогова, уточни тя. 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР